Våra rum

Sov bekvämt på Lydde Gård

Hos oss sover du i lokalproducerade sängar utan lacker eller andra främmande material. Kuddar och täcken är dessutom av ekologisk ull.

På Lydde Gård är rummen så stora som anstår i en förläggargård. De är inredda och färgsatta för att ge lugn, harmoni och hemkänsla. En kakelugn i varje rum sätter pricken över i’et och ger en särskild karaktär

Tankesmedjan

Från gården stiger du in i vår stora lägenhet. Här finner du ett stort ljust rum med fem bäddar, en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng. Här kan hela familjen samlas i vår loungedel. I lägenheten hittar du också ett matsalsbord för 6 personer samt ett mindre kylskåp, kaffebryggare, tekokare och mikrovågsugn. I denna lägenhet finner du ett badrum med dusch.

Ängsnyckeln

Ett stort, ljust och rymligt familjerum på entréplan med en dubbelsäng och en enkelsäng. I rummet finns även en sittgrupp och ett skrivbord. Rummet har ett eget badrum med dusch.

Dunmossan

Ett av våra mer exklusiva rum, beläget på andra våning. Rymligt och stilfullt inrett med det lilla extra.
Rummet har en bekväm dubbelsäng samt en enkelsäng och en sittgrupp. Detta rum har ett stort badrum med dusch.

Höskallran

I detta rymliga rum på entréplan ser du ut över Lydde Gårds allé. Rummet är mycket ljust och har en bekväm dubbelsäng. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

Kornknarren

Detta rymliga rum på 19 kvm ligger på andra våning. Här finns en dubbelsäng som kan delas samt en enkelsäng. De soliga dagarna kan du ta klivet ut till den stora terrassen där solen värmer gott på eftermiddagen. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

Safsan

Rummet Safsan möter Lydde Gårds trädtoppar. Direkt från rummet kan du ta ett kliv rakt ut på den stora terrassen på husets baksida. Detta rum på andra våning har en dubbelsäng som består av två sammansatta 90 sängar som kan säras. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

Alkonen

I Alkonen möter du morgonsolen. Detta rum på andra våning har en dubbelsängen som består av två sammansatta 90cm breda sängar som kan separeras. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

Vakteln

På huvudbyggnadens kortsida möter du trätrappan upp till detta stilfulla och rymliga rum på andra våning. Här kan du vara lite mer privat med egen ingång, eget badrum och dusch. Rummet har en dubbelsäng samt ett skrivbord och tv.

Läderbaggen

Rummet Läderbaggen ligger vägg i vägg med köket och var tidigare pig-rummet. Här vaknar du upp till doften av nybryggt kaffe. Rummet har 2 bekväma 90 cm sängar. Dusch och toalett finns utanför.

Solsidan

Här bor du skönt i eget annex på 31 kvm. Rummet har en dubbelsäng, en enkelsäng samt ett matbord för 4 personer. Här finns ett mindre pentry med spisplattor, kylskåp, kaffebryggare och tekokare. I detta fina annex finns ett stort badrum med dusch.

Kronogården

Denna 1700-talsstuga med 8 bäddar ligger ett stenkast från huvudbyggnaden och består av 2 våningar. På nedervåningen finns både en dubbelsäng och en sittgrupp med tv samt toalett med dusch. På denna våning finns även mindre kylskåp, kaffebryggare, tekokare och mikrovågsugn.

På andra våningen finns 6 enkelbäddar och en toalett.