Tankesmedjan

5 1 Dubbelsäng + 1 enkelsäng + våningssäng 50

Från gården stiger du in i vår stora lägenhet. Här finner du ett stort ljust rum med fem bäddar, en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng. Här kan hela familjen samlas i vår loungedel. I lägenheten hittar du också ett matsalsbord för 6 personer samt ett mindre kylskåp, kaffebryggare, tekokare och mikrovågsugn. I denna lägenhet finner du ett badrum med dusch.

BOKA RUM

Ängsnyckeln

3 Gäster 1 Dubbelsäng + 1 enkelsäng 26 kvm

Ett stort, ljust och rymligt familjerum på entréplan med en dubbelsäng och en enkelsäng. I rummet finns även en sittgrupp och ett skrivbord. Rummet har ett eget badrum med dusch.

BOKA RUM

Dunmossan

3 Gäster 1 Dubbelsäng + 1 enkelsäng 26kvm

Ett av våra mer exklusiva rum, beläget på andra våning. Rymligt och stilfullt inrett med det lilla extra.
Rummet har en bekväm dubbelsäng samt en enkelsäng och en sittgrupp. Detta rum har ett stort badrum med dusch.

BOKA RUM

Höskallran

2 Gäster 1 Dubbelsäng 18 kvm

I detta rymliga rum på entréplan ser du ut över Lydde Gårds allé. Rummet är mycket ljust och har en bekväm dubbelsäng. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

BOKA RUM

Kornknarren

3 Gäster 1 Dubbelsäng + 1 enkelsäng 19 kvm

Detta rymliga rum på 19 kvm ligger på andra våning. Här finns en dubbelsäng som kan delas samt en enkelsäng. De soliga dagarna kan du ta klivet ut till den stora terrassen där solen värmer gott på eftermiddagen. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

BOKA RUM

Safsan

2 Gäster 1 Dubbelsäng 15 kvm

Rummet Safsan möter Lydde Gårds trädtoppar. Direkt från rummet kan du ta ett kliv rakt ut på den stora terrassen på husets baksida. Detta rum på andra våning har en dubbelsäng som består av två sammansatta 90 sängar som kan säras. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

BOKA RUM

Alkonen

2 Gäster 1 Dubbelsäng 14 kvm

I Alkonen möter du morgonsolen. Detta rum på andra våning har en dubbelsängen som består av två sammansatta 90cm breda sängar som kan separeras. Badrum och dusch finns precis utanför rummet.

BOKA RUM

Vakteln

2 Gäster 1 Dubbelsäng 15 kvm

På huvudbyggnadens kortsida möter du trätrappan upp till detta stilfulla och rymliga rum på andra våning. Här kan du vara lite mer privat med egen ingång, eget badrum och dusch. Rummet har en dubbelsäng samt ett skrivbord och tv.

BOKA RUM

Läderbaggen

2 Gäster 1 Dubbelsäng 12 kvm

Rummet Läderbaggen ligger vägg i vägg med köket och var tidigare pig-rummet. Här vaknar du upp till doften av nybryggt kaffe. Rummet har 2 bekväma 90 cm sängar. Dusch och toalett finns utanför.

BOKA RUM

Solsidan

3 Gäster 3 Enkelsängar 31 kvm

Här bor du skönt i eget annex på 31 kvm. Rummet har en dubbelsäng, en enkelsäng samt ett matbord för 4 personer. Här finns ett mindre pentry med spisplattor, kylskåp, kaffebryggare och tekokare. I detta fina annex finns ett stort badrum med dusch.

BOKA RUM

Kronogården

8 Gäster 2 Dubbelsängar + 4 enkelsängar Egen stuga

Denna 1700-talsstuga med 8 bäddar ligger ett stenkast från huvudbyggnaden och består av 2 våningar. På nedervåningen finns en dubbelsäng och en enkelsäng. Här finns även en egen sittgrupp med tv samt toalett med dusch. På denna våning finns även mindre kylskåp, kaffebryggare, tekokare och mikrovågsugn.

På andra våningen finns ett ljust rum med en dubbelsäng och en enkelsäng. Här finns även ytterligare ett badrum, sittgrupp, TV samt två krypin med varsin enkelsäng.

BOKA RUM