Incheckning & Utcheckning

Incheckning från kl. 15:00
Utcheckning vardagar senast kl. 10.00, helger senast kl. 11.00

Så här checkar du in på Lydde Gård

Våren 2023 inför vi incheckning med digitalt uppkopplat nyckelskåp så att du tryggt och smidigt kan hämta ut din nyckel.

På ankomstdagen får du ett e-postmeddelande eller SMS med pinkod till nyckelskåpet vid huvudentrén. Här hämtar du ut din nyckel till ditt rum.

Vid utcheckning lämnas nyckeln till personalen i huvudbyggnaden.

Frukost

Frukostbuffé ingår alltid när du bokar din vistelse hos oss och serveras i huvudbyggnaden:
Vardagar kl. 06:30 – 09:00
Helgdagar kl. 07:30 – 10:00

Har du särskilda önskemål, som tex. gluten eller laktosintolerans, så uppskattar vi ifall du informerar oss vid bokningstillfället.

Betalsätt

Lydde Gård är kontantfritt och vi tar emot alla större bank- och kreditkort.

Faktura skickas mot en avgift om 100 kr.

Kvitto

Har du bokat din vistelse via tredjepart som Booking eller Expedia och inte mottagit kvitto, kan du kontakta oss via e-post och så skickar vi ett nytt.

Bokning

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Du kan få ett bokningsnummer muntligen, skriftligen eller via bokningssystemet.

Vid bokning måste du uppge namn, adress samt e-postadress. Det är viktigt att du tillhandahåller din e-postadress så att du kan få din bokningsbekräftelse.

För att boka rum på Lydde Gård måste du vara minst 18 år. Om du bokar rummet för en minderårig är du ansvarig oavsett om du bor i rummet med den minderårige eller inte.

Barn på rummet

Barn under 2 år bor gratis. Behöver ni en babysäng? Vänligen informera oss vid bokningstillfället.

Avbokning

Du kan avboka gratis fram till 7 dagar innan ankomst. Om du avbokar inom 7 dagar före ankomst blir avbokningsavgiften 50% av det totala beloppet.

Telefontid

Måndag –Söndag
07:00 – 14:00

Bemanning

Måndag – Söndag
06:00 –14:00

Övrig tid når du oss på info@lyddegard.se

Parkering

Fri parkering finns i direkt anslutning till Lydde Gård.

Husdjur

Av respekt för allergiker tillåter vi inte husdjur på Lydde Gård. Om djur medtages på rummet debiteras kunden följdkostnader.

Rökfritt

Alla våra rum är rökfria. Vid överträdelse av rökförbud har vi rätt att debitera för eventuella extra tvätt kostnader. Rökning är endast tillåten utomhus.

Internet/Wifi

Gratis internet/wifi finns i samtliga byggnader