Pensionat med hotell standard, Kinna, Marks kommun, tygriket, logi, bed & breakfast

Möten och konferenser

På Lydde Gård skapas närhet och tillit och ger därmed en fin atmosfär för möten och konferenser. Vi vill bidra med en plats som ger goda förutsättningar och har valt färger, former och naturliga material i en tro om att tankar och klokskap accelererar i en god miljö.

Tankesmedjan

Konferenslokalen kallar vi tankesmedjan, en lokal för mindre möten eller konferenser. Färgsättningen är gjord med särskild omtanke om hur färger påverkar oss och konferensmöblerna är specialdesignade för att kunna ge flexibla lösningar för olika behov. Möblerna i vår tankesmedja är tillverkade av återbrukat material
I anslutning till tankesmedjan finns flera mindre grupparbetsrum i fall ni behöver dela på er under dagen.

Lokalen har en projektor, en 42-tums TV med möjlighet att koppla in en dator, blädderblock och whiteboard. Intill lokalen finns ett pentry där vi serverar kaffe, te, smörgås, kaka och frukt.

Förtroligheten

Intill tankesmedjan finns ett lugnt och avskilt rum för utvecklingssamtal, terapi m.m. Rummet kan också användas som grupparbetsrum vid konferenser.

Solsidan

Den mindre konferenslokalen kallar vi solsidan eftersom dess tak är täckt med solceller. Byggnaden är byggd med den gamla bakstugan som förebild och är byggd med timmer och dymlingar.

Lokalen har en 42-tums TV med möjlighet att koppla in en dator, blädderblock och griffeltavla. I lokalen finns ett pentry där vi serverar kaffe, te, smörgås, kaka och frukt.

 

Våra lokaler erbjuder goda möjligheter för att kombinera konferensen med en gemensam mat-aktivitet i vår bakstuga – lunch som middag. Alternativt en trerätters middag i huvudbyggnadens 1800-tals matsal.

Kontakta oss gärna för offert.