Pensionat med hotell standard, Kinna, Marks kommun, tygriket, logi, bed & breakfast

Bakstugan

I vår bakstuga från 1700-talet finns den ursprungliga bakugnen kvar. I samband med konferenser och övernattningar erbjuder vi bakning av egna pizzor eller tunnbrödsbakning. Till tunnbrödet serveras en matig fisksoppa och flera sorters ostar. Ett uppskattat alternativ till lunch eller middag och som en del av en konferens eller annan gemenskap.

Den mysiga lilla bakstugan är en mycket uppskattat plats för gemensam aktivitet som en del av konferensen. För att få bästa gemenskap och glädje kring bakningen är vår rekommendation att ni är högst 12 personer.

Pizzabakning

Vi dukar fram färdigjästa degar och alla ingredienser som behövs. Vi är självklart behjälpliga under tiden och kan instruera om så önskas.
Ni kavlar och lägger upp egen pizza. Pizzan åker in i ugnen och efter några minuter är den färdiggräddad och god.

Tunnbrödsbakning

Vi dukar fram färdigjästa degar och kan instruera om så önskas.
Ni kavlar och bakar eget bröd i ugnen, till brödet serveras fisksoppa och flera sorters ostar.

Vi behöver elda i 3 timmar innan ugnen har rätt temperatur så vänligen meddela oss i god tid.