Pensionat med hotell standard, Kinna, Marks kommun, tygriket, logi, bed & breakfast

Lydde Gård

Pensionat med hotell standard

  • TV
  • Gratis wi-fi
  • Gratis Parkering
  • Frukost ingår
  • Laddstation

Lydde Gård är en förläggargård med textila anor och ligger mitt i Tygriket, strax utanför Borås. Runt hörnet och på gångavstånd ligger Mark golfbana. Gamla lönnalléer välkomnar fram till gården och väl innanför entrédörrarna tar värdparet Siv och Lars emot.

Lydde Gård har 34 bäddar fördelade på två byggnader. Samtliga rum har en vacker kakelugn och rummen är tidstypiskt möblerade. Väggarna är målade i varma och lugna färger. Hemkänsla och harmoni präglar boendet och en extra kopp kaffe vid ankomsten brukar uppskattas. Trots gårdens centrala läge ger den ett behagligt lugn. Gården omges av en stor trädgård med fruktträd och rabatter. Värdparet har fått flera priser för ett framgångsrikt kultur- och byggnadsvårdsarbete och flera pris för insatser för miljö- och hållbar utveckling. Siv och Lars vill att boendet på förläggargården skall ge ett mervärde och att besöket skall få bli en upplevelse att minnas.

Jag kan inte tacka Er nog för att Ni ordnade vårt bröllop så fint – så otroligt nöjd med allt! Ni har ett kvalitetstänkande i varje detalj och lagar underbart god mat – för att inte tala om Ert goda hembakade bröd! Susanna

Att sova på Lydde Gård

På Lydde Gård sover man i ekologiska lakan och i nya lokalproducerade sängar utan lacker eller andra främmande material. Kuddar och täcken är av ekologisk ull. Rummen är stora som anstår rum i en förläggargård. De är inredda och färgsatta för att ge lugn, harmoni och hemkänsla. En kakelugn i varje rum ger rummen en särskild karaktär.

Frukost på Lydde Gård

Frukost ingår i boendet och till frukost serveras eget hembakt bröd, honung från egna bikupor och allt i övrigt med krav- och rättvisemärkt som huvudregel.

Hitta hit

Lydde Gård ligger vid riksväg 41 mellan Borås och Varberg i den vackra Häggådalen ca 800 meter från Kinna centrum. Till Borås 30 min, till Varberg 50 min, till Göteborg 50 min och till Landvetters flygplats är det 35 min. Karta