Golfpaket

Lydde Gård ligger alldeles intill Marks Golfklubb och tillsammans erbjuder vi golf-upplevelser med övernattning, frukost, greenfee och snacks-korg.

Priser från kr 2.905 för 2 personer i dubbelrum.

Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig och kompisgänget.

Ni bor i något av Lydde Gårds vackra rum, endast några hundra meter från första tee och frukost serveras i Lydde Gårds 1800-tals matsal. Vill ni äta lunch eller middag under er vistelse kan vi rekommendera Valla Golfkrog som finns i samma byggnad som Marks Golfklubb.

Bokning

För bokning av golfpaket och prisförfrågningar, vänligen kontakta oss på golfpaket@lyddegard.se

Marks Golfklubb

Marks Golfklubb ligger mitt i Tygriket, centralt i Kinna. Klubben bildades redan 1962 och 1964 invaldes klubben i Svenska Golfförbundet som klubb nr 81.

Golfbilar finns att hyra i samband med bokning. Avgiften är 350 kr/18 hål respektive 250 kr/18 hål för gäster med sjukintyg.

Kinnaborg (18 hål) är känd för sin varierade layout i vacker kuperad parkmiljö. Just variationen är en stor orsak till att medlemmar och gäster vill spela banan om och om igen. Banan blir aldrig långtråkig. Den går att spela ganska enkelt och säkert, men det finns även flera hål som inbjuder till tuffa spellinjer som både kan hjälpa och stjälpa.

Lydde (9 hål) öppnades för spel i september 2001. Den
ligger i kuperad skogs- och parkmiljö och är ett utmärkt komplement
om du har begränsat med tid. Lydde är en riktig fullängdsbana som också är öppen för Pay and Play.

Läs mer om banorna på www.marksgk.se